Onze service

Natuurlijk bezorgen wij uw bestelling bij u thuis. We dragen het vanzelfsprekend ook de trap op en installeren het bed en/of matras voor u. Dat noemen wij 'slaapklaar opleveren'. Indien gewenst brengen we zelfs uw oude bed voor u naar het milieupark. Onze meeste klanten hebben een gevoelige rug, dus wij laten u niet zelf tillen.

Net als andere goede bedrijven hanteren we een omruilgarantie. Het kan immers zo zijn dat het matras dat in de winkel zo lekker lag toch niet voldoet aan uw wensen. Juist als u een moeilijke slaper bent volstaat het ook niet om te gaan proefliggen in een beddenwinkel. Daar kunt u weliswaar een eerste indruk krijgen, maar of u er echt goed op slaapt en of het uw pijnklachten vermindert is dan maar afwachten.

Bij onze concullega's is die proefperiode vaak slechts twee weken en komt het er op neer dat ze u een ander type matras brengen (en soms rekenen ze daar ook nog omruilkosten voor). Maar als een aangeschaft matras niet lekker slaapt, waar ligt dat dan aan? En daar ontstaat dan het volgende probleem: u krijgt een ander matras, maar ook dat is dan weer een gok. En een hoop gedoe.

Dormedic laat niets aan het toeval over. Na ca. 6 weken wennen en slapen op uw nieuwe matras (al dan niet in combinatie met een nieuwe boxspring) nemen wij contact met u op. We stellen u de simpele vraag "wordt u uitgerust wakker?". Indien u op die vraag niet volmondig "ja!" kunt antwoorden zijn wij niet tevreden en maakt onze ergonoom een afspraak met u.

Ergonoom Service

Samen met u, bij u thuis, bekijken we dan wat er nog beter kan.

  • Biedt het matras u onvoldoende steun?
    • We maken een nieuw matras voor u, met extra aandacht voor die constatering. Maatwerk dus! Zonder meerkosten.

  • Is uw bedbodem 'op' of te gesloten waardoor die onvoldoende ventileert?
    • We adviseren u een andere bodem en helpen u eventueel met het kiezen van de beste oplossing. U betaalt dan uiteraard de aanschafprijs van dat product en het is aan u of u dat bij Dormedic koopt of elders. Even goede vrienden! Vanzelfsprekend!

  • Ziet de ergonoom dat er veel te verbeteren is aan uw inslaaphouding?
    • U krijgt de juiste op u en uw pijnklachten gerichte aanwijzingen en tips om beter te leren liggen. Het zal u verbazen wat een verschil dat maakt.

Wat het ook is, wij helpen. Net zo lang tot u goed slaapt. Beloofd!

Dormedic. Wij rusten niet voordat u goed slaapt!