Onze producten

Thermometer

Dormedic ontwikkelde een kwalitatief hoogwaardige lijn matrassen, bedden, boxsprings, kussens en accessoires die bij lekker slapen horen. Wat Dormedic vooral beter doet dan andere verkopers van goede bedden is de persoonlijke maatwerk service. Dat is ons belangrijkste product en de reden dat wij als bedrijf kunnen bestaan.

Er zijn op heel veel plekken heel veel verschillende soorten bedden en matrassen te koop. Zelfs supermarkten verkopen soms matrassen. Wij kunnen ons voorstellen dat het u wel eens duizelt. En dan zijn er ook nog verschillende termen voor hetzelfde. Het ene merk noemt bijvoorbeeld traagschuim 'NASA foam' en een ander merk noemt het 'Visco' (want het is een visco-elastisch schuim, dat een vinding is van de ruimtevaartorganisatie NASA). U als consument moet dat maar net weten. Wij leggen het u allemaal haarfijn uit op deze site, in de rubriek 'slaapadvies'.

Er zijn bedrijven die heel ingewikkeld doen over ergonomische matrassen en de helende werking van de stoffen die aan een matras zijn toegevoegd (zoals bijvoorbeeld aloë vera in de matrashoes). U mag natuurlijk geloven wat u wilt, maar wij denken er het onze van. Wij zijn meer van de no-nonsense aanpak. Wat u koopt moet gewoon heel goed voor u zijn!

De producten van Dormedic zijn in samenspraak met ergonomen, fysiotherapeuten en chiropractors ontworpen en samengesteld uit de beste kwaliteit grondstoffen. Uiteraard is er goed nagedacht over hygiene, ventilatie en duurzaamheid.

We produceren onze boxsprings en matrassen zelf zodat we zeker weten dat ook de afwerking niets te wensen over laat. Bovendien kunnen we op die manier korte levertijden hanteren en dat is fijn voor u, want u wilt zo snel mogelijk uitgerust wakker worden.