Onze filosofie

Sleeping Beauty

Wat ons betreft is het heel eenvoudig: hoe beter u slaapt, hoe beter u overdag functioneert. Slecht en onrustig slapen is niet goed voor uw gezondheid.

Een goed bed is dus voor iedereen belangrijk en zeker voor mensen die rug-, nek- of gewrichtsklachten hebben. Wat een goed bed voor ú is, hangt af van een aantal zaken waarover we u op deze site meer vertellen in de rubriek 'slaapadvies'.

Pijnloos en uitgerust wakker worden is zo belangrijk dat we een merk zijn gestart dat bedden, matrassen en hoofdkussens van een zeer hoogwaardige kwaliteit koppelt aan een fantastische service.

Is dat heel erg duur? Nee hoor, Dormedic verkoopt haar producten rechtstreeks aan u zonder tussenkomst van beddenwinkels met hoge kosten. En zonder geldverslindende reclamecampagnes. U kent ons waarschijnlijk dankzij een aanbeveling door uw chiropractor, fysiotherapeut, osteopaat of ergotherapeut. Of via een tevreden Dormedic klant. Onze reputatie willen we verdienen met het centraal stellen van onze klanten, jaar in, jaar uit. Daar geloven wij in.

Kiezen voor Dormedic is kiezen voor de beste oplossing om elke dag opnieuw uitgerust wakker te worden.

Dat beloven we u zelfs: wij rusten niet voordat u goed slaapt!