In onze showroom

Steeds meer mensen oriënteren zich op de aanschaf van een nieuw bed via internet. Het is zelfs zo dat mensen zich uitgebreid laten voorlichten in een beddenwinkel om dan vervolgens het gekozen bed elders, via een website te bestellen omdat het daar goedkoper is. Dat vinden wij heel begrijpelijk, maar wel sneu voor de beddenwinkelier die veel vierkante meters, voorraad en personeelskosten heeft.

Maar de tijden veranderen en het aantal online aankopen zal alleen maar toenemen ten koste van fysieke winkels. Om onze prijzen concurrerend te kunnen houden is Dormedic een zeer kostenbewuste organisatie. Daarom houden wij het aantal showrooms klein en vindt u ons niet in elke grote stad. U zult er dus even voor moeten rijden.

Wij denken dat u dat er wel voor over heeft, want u krijgt dankzij onze lage kosten meer bed voor uw geld. Bovendien kunnen wij zo investeren in onze unieke service. Dat doen we liever dan het betalen van de hoge kosten van een 'ouderwets' verkoopapparaat met overal winkels.

Om die reden verkoopt Dormedic zelf de bedden van Dormedic. Direct aan u, zonder tussenkomst van winkeliers en handelaren. Zo weten we dat u het beste advies en de beste service krijgt tegen de best denkbare prijs.

Op dit moment zijn er 3 showrooms waar u de Dormedic bedden en matrassen kunt bekijken en 'voelen'. Bovendien kunnen we samen met u een goed beeld krijgen van uw specifieke behoeften en zo het beste advies uitbrengen. Uiteraard kunt u daar ook, net als online, kiezen uit de diverse stoffen waarmee we uw bed kunnen bekleden.

Onze showrooms zijn in Lisse, Rotterdam en Den Haag (Scheveningen) en geopend op afspraak. In Scheveningen kunt u ook 's avonds terecht, als u dat beter uitkomt.