Anderen over ons

Thumbs-up

Uiteraard krijgen we regelmatig feedback van klanten, chiropractors, fysiotherapeuten en collega's van andere merken. Dat is bijna altijd heel erg positief. Maar soms ook erg kritisch. Natuurlijk zijn wij blijer met complimenten dan met klachten, al zijn die laatste wel erg leerzaam. De meest opmerkelijke reacties die we krijgen, positief of kritisch, voegen we hier aan deze pagina toe.

Zo vertelde een chiropractor ons dat een wat oudere vrouwelijke patient van hem een Dormedic bed had aangeschaft. Ze was er heel blij mee, maar vond dat het nog beter kon. Dus onze fysiotherapeut er heen om samen met die mevrouw te bespreken wat we voor haar konden betekenen. Het leek er op dat vooral de bedbodem niet voldeed. Ze kocht een nieuwe en liet ons weten dat het sindsdien een stuk beter gaat. Klant blij, dus wij blij. Maar… via haar chiropractor hoorden we dat die nieuwe bodem haar niet van haar pijn had afgeholpen. Ze wilde ons er niet mee lastig vallen en was bovendien een beetje ongemakkelijk met 'die meneer' op haar slaakamer. Daar konden we ons wel iets bij voorstellen. We zijn meteen op zoek gegaan naar een vrouwelijke fysiotherapeut en hebben weer contact opgenomen met de chiropractor. Hij maakte een afspraak met zijn patient en onze vrouwelijke fysiotherapeut. De oplossing werd gevonden in een betere slaaphouding. Inmiddels slaapt die mevrouw uitstekend, dankzij een zogenaamd 'body pillow'.

 • "Voor het eerst in lange tijd werd ik wakker zonder pijn en voelde me heerlijk fit. Wat een fijn matras, en wat een goede service" (mvh uit Amsterdam)
  Plus Plus Plus Plus Plus


 • "Sinds we nieuwe matrassen kochten bij Dormedic slapen mijn vrouw en ik veel beter en heb ik nauwelijks nog rugpijn. En de mensen die op ons huis pasten toen we op vakantie waren bleven maar zeggen 'wat een heerlijke bedden'. Dus die hebben we uw telefoonnummer gegeven" (JD uit Breda)
  Plus Plus Plus Plus Open


 • "Als chiropractor weet ik hoe belangrijk een goed bed is. Na kennismaking met Dormedic was ik nieuwsgierig naar de kwaliteit van hun matrassen. Omdat mijn vrouw en ik toch al overwogen een ander bed te kopen kochten we onze nieuwe boxsprings en matrassen bij Dormedic. En inderdaad, ik kan voor 100% achter hun produkten en service staan. Uitstekend!" SC uit Breda
  Plus Plus Plus Plus Plus


 • "Op aanraden van mijn fysiotherapeut nam ik contact op met Dormedic. Op hun advies kocht ik twee matrassen. Ik ben niet rijk en het kostte best veel geld, maar het hielp niet echt tegen mijn slechte nachtrust. Gelukkig werd ik gebeld en kwam er iemand bij mij thuis om te kijken naar een oplossing. Mijn bed en lattenbodem bleken van een heel goedkope en slechte kwaliteit en niet geschikt voor iemand van mijn gewicht. Helaas moest ik die dus vervangen. Dormedic toonde begrip en leverde me goede lattenbodems met een flinke korting. Nu slaap ik al maanden een stuk beter. MM uit Lisse
  Plus Plus Plus Plus Open